PROJEKAT ENTERIJERA PRODAVNICE MLEKA I MLEČNIH PROIZVODA SA RESTORANOM
DOI:
https://doi.org/10.24867/02FA05LazicKljučne reči:
enterijer, mlekara, prodavnica, restoranApstrakt
Ovaj rad bavi se analizom i definisanjem programa prodavnice mleka i mlečnih proizvoda, gde se pored komercijalne, istražuje i potencijal drugih namena, kako bi se zadovoljile savremene potrebe društva i obezbedila ekonomska i društvena održivost programa. Kroz revitalizaciju odabrane lokacije formira se multifunkcioni prostor sa komercijalnom, uslužnom i edukativnom namenom, čime se stvara platforma za uspešno plasiranje i promociju proizvoda.
Reference
[1] https://agroekonomija.wordpress.com/2011/01/21/-proizvodnja-mleka-i-mlecnih-proizvoda-u-republici-srbiji/ (septembar 2018)
[2] D. Stančić, “Umetnička topografija Novog Sada”, Matica Srpske, Novi Sad, 2014.
[3] E. Neufert, “Architect's data”, Wiley-Blackwell, 2000.
[4] P. Zumthor, “Atmospheres”, Birkhauser-Publishers for Archirecture, Basel, Boston, Berlin, 2006.
[2] D. Stančić, “Umetnička topografija Novog Sada”, Matica Srpske, Novi Sad, 2014.
[3] E. Neufert, “Architect's data”, Wiley-Blackwell, 2000.
[4] P. Zumthor, “Atmospheres”, Birkhauser-Publishers for Archirecture, Basel, Boston, Berlin, 2006.
##submission.downloads##
Objavljeno
2019-03-26
Broj časopisa
Rubrika
Arhitektura